Apr 21, 2011

Din mers...

GOLGOTE DE DOR DE VIATA SI INVIERI CU LACRIMI DE SANGE BUN! Visez un ou rosu ca o sfera perfecta si muuulte povesti de pe drumurile ce vor sa mai vina si vor fi fost atunci cand ma voi asterne iarasi la scris. Acum e inca asternutul la drum. Carari in sus, spre lumea spalarilor de pacate prin incercari. Noroc bun.
http://www.youtube.com/watch?v=7vvh7nrIyuY

2 comments:

  1. Destinatiile nu sunt nici pe departe atat de valoroase pe cat sunt calatoriile..
    Exista doar un singur motiv pentru care sa faci ceva: sa anunti si sa declari, sa exprimi si sa indeplinesti, sa devii si sa experimentezi Cine Esti cu Adevarat.

    Asadar, fa tot ce vrei sa faci pentru bucuria de a face acel lucru, pentru bucuria a cine esti de fapt. Doamne ajuta !

    ReplyDelete
  2. Sunt înălţat atunci când ştiu să cobor. Suprema formă de coborâre e urcarea în sacrificiu şi moartea faţă de Sine, sfidând gravitaţia egoismului. Cristos a fost cel mai smerit (descendent) când a urcat (ascendent) pe Cruce. Ameţitor şi fascinant joc “sus-jos
    Cristos urcând Golgota, urcând pe Cruce şi murind este imaginea fundamentală a dragostei, metafora totală căreia i se subsumează celelalte. În esenţă, dragostea este imitarea lui Cristos, dragoste surprinsă cel mai bine prin imaginea Crucii. Iar pe Cruce nu se coboară, nu se cade, Crucea nu e cum-se-cade, ci cum-se-urcă. Urcuşul Crucii a anevoie.

    ReplyDelete